web analytics

Valeria seizoen 2 bij Netflix

ValeriaOp vrijdag 13 augustus is bij Netflix het tweede seizoen van de Spaanse serie Valeria te zien. Dit seizoen telt acht afleveringen.

Ook dit seizoen volgen we Valeria (Diana Gómez), een schrijfster met een gecompliceerd liefdesleven die ook nu weer steun vindt bij haar vriendinnen Lola (Silma López), Carmen (Paula Malia) en Nerea (Teresa Riott). In het tweede seizoen zal het weer gaan over haar relatie met Víctor (Maxi Iglesias), want kiest ze voor hem of gaat ze toch terug naar haar man Adri (Ibrahim Al Shami) en het dilemma over haar boek: moet ze haar roman onder een mannelijk pseudoniem uitbrengen en er dan eindelijk haar beroep maken van het schrijven of de roman niet uitgeven en doorgaan met slechte baantjes.

De andere vriendinnen hebben zo hun eigen problemen. Zal Lola haar verloofd Sergio (Aitor Luna) blijven zien? En blijft het goed gaan tussen Carmen en Borja (Juanlu González) als ze van baan veranderd en blijft de vriendschap met Nerea sterk genoeg als zij haar eigen identiteit gaat ontdekken?

Het tweede seizoen van Valeria is vanaf vrijdag 13 augustus te zien bij Netflix

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven