web analytics

Those who kill seizoen 4 bij NPO3

Those Who KillVanaf zaterdag 15 april is bij NPO3 het vierde seizoen van de Deense misdaadserie Those who kill (Deense titel: Den som dræber) te zien. Dit seizoen telt acht afleveringen.

De psychologisch politieprofiler Louise Bergstein (Natalie Madueño) wil door haar traumatische ervaring en nachtmerries bijna niet aan het werk bij de politie. Maar als een ouder echtpaar dood in tuin gevonden wordt besluit ze detective Frederik Havgaard (Simon Sears) te gaan helpen.

Ze hebben een spoor dat leidt naar de getroebleerde jonge man Bjørn Jepsen (Alex Høgh Andersen) die op de vlucht slaat en daardoor meteen schuldig lijkt. Louise en Frederik gaan naar hem op zoek en komen bij zijn jongere zus Maria (Thit Aaberg), die in verwachting is en bang is dat haar kind haar wordt afgenomen. Louise vraagt zich af of ze haar kan helpen terwijl ze de zus is van de hoofdverdachte. Als de jacht op Bjørn verder gaat en er meer slachtoffers vallen moet Louise hem gaan begrijpen terwijl Fredrik hem juist zo snel mogelijk in de kraag wil vatten. De grote vraag is alleen of Bjørn wel de schuldige is of ook een slachtoffer.

Het vierde seizoen van Those who kill is vanaf 15 april elke zaterdag om 20:26 te zien bij NPO3

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven