web analytics

Komische dramaserie The Change bij BBC First

Vanaf zondag 10 september is bij BBC First de Britse komische dramaserie The Change te zien. De serie telt zes afleverigen.

In de serie volgen we de vijtig jarige Linda (Bridget Christie) die getrouwd is met Steve (Omid Djalili) en een moeder is van twee kinderen. Het gaat niet goed met haar en ze is er van overtuigd dat ze alzheimer heeft als ze niet op het woord schoen kan komen. Ze gaat naar de dokter en die komt met het verlossende antwoord dat ze in de overgang is. Hierdoor voelt ze zich sterker dan ooit en besluit ze na al die jaren zichzelf te hebben weggecijferd voor anderen nu eens iets voor zichzelf te doen.

Ze besluit haar oude motor te pakken waar ze al dertig jaar niet op heeft gereden en gaat naar de prachtige wilde natuur van de Forest of Dean in de hoop daar een identiteit en een doel te vinden en de boom waar ze als kind in is geklommen en waar ze een tijdscapsule heeft verstopt. Tijdens haar tocht ontmoet ze de beruchte Eel zuss Siobhan (Liza Tarbuck) en Carmel (Monica Dolan), The Verderer (Jim Howick), een boze lokale radiopresentator en een mysterieuze Pig Man (Jerome Flynn) die in de bossen woont met een wilde beer, dus wat kan er mis gaan?

The Change is vanaf 10 september elke zondag om 21:00 te zien bij BBC First

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven