web analytics

Derde seizoen Lilyhammer op 21 november te zien bij Netflix

Lilyhammer

Netflix heeft bekend gemaakt wanneer het derde seizoen van de komische dramaserie Lilyhammer te zien is. Op 21 november 2014 kunnen de acht afleveringen worden bekeken.

In de serie Lilyhammer volgen we de voormalige gangster Frank Tagliono, die ook wel The FIxer wordt genoemt als hij een nieuw leven moet opbouwen door een getuigenbeschermingsproject in het Noorse Lillehammer. De hoofdrol wordt gespeeld door Steven Van Zandt. In het derde seizoen gaat Roar (Steinar Sagen) naar Brazilië om daar zijn internetbruid te ontmoeten die uit de sloppenwijken van Rio de Janeiro komt. Hij is helemaal blind van de liefde en komt dan in aanraking met de wet. Frank en Torgeir (Trond Fausa) moeten hem dan helpen, dus krijgen ze hulp van de Noorse ministerie van Buitenlandse Zaken. De samenwerking tussen Frank en de minister loopt niet heel erg goed en als Frank geen problemen genoeg heeft komt er ook iemand uit zijn vorige leven opduiken, een soort van familievriend die denkt dat Lillehammer een goede uitvalbasis is.

Hoofdrolspeler Steven Van Zandt is producent, schrijver, acteur en componist van de serie. Daar kan hij nu ook nog regisseur aan toe voegen want hij regiseerde de laatste aflevering van dit derde seizoen. Ook zal Angelina Jordan, een acht jarige zangeres die Norway’s Got Talent won haar acteerdebuut.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven