web analytics

H3L seizoen 3 bij Videoland

H3LVanaf maandag 29 maart begint het derde seizoen van de Nederlandse serie H3L bij Videoland.

We maken een kleine tijdsprong in het derde seizoen en we zien dat Tess (Romy van de Put​), Thomas (Levy Jansen), Faiz (Hamza Othman), Ollie (Davey Driessen) en Roos (Serah Doku​) inmiddels in hun laatste jaar van de HAVO zitten, maar inmiddels is er een nieuwe rebelse H3L klas die nog harder tegen alle regels van de school aan schopt. In deze klas zitten de nieuwe hoofdrolspelers Quinty (Kymora Sade), Christina (Mathil Weich) en Dylan (Jean ‘Shinshan’ Salazar Tavera).

Quinty is de nieuwe vertelster en is een energie flapuit die opgroeit bij haar moeder, maar als die naar het buitenland verhuist besluit ze om bij haar vader (Glen Faria) te gaan wonen die een relatie heeft met de moeder van Ollie. Op school maakt Quinty al snel kennis met de schuchtere Christina die een overzichtelijk leven heeft met ouders die protestants, lief en betrokken zijn. Als Christina gaat puberen krijgt ze interesse in jongens, uitgaan, zoenen en seks. Dylan is de rebel van de groep, hij is charmant, prikkelbaar en gelooft in zijn eigen succes. Maar zijn grootste talent is dat hij bij iedereen het bloed onder de nagels vandaan weet te halen.

We krijgen niet alleen de nieuwe klas van H3L te zien, maar ook de originele vijf blijven we volgen, want die zijn ook nog niet echt volwassen. We krijgen dit seizoen te maken met onder andere racisme, heftig pestgedrag en een seksfilmpje wat levens kapot lijkt te maken.

Het derde seizoen van H3L is vanaf 29 maart elke werkdag te zien bij Videoland

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven