web analytics

Britse komedieserie Mrs. Brown’s Boys op één

Mrs. Brownś BoysVanaf zondag 5 juli brengt de Belgische zender één De Brits-Ierse komedie Mrs. Brown’s Boys op het scherm die draait om de Ierse moeder Agnes Brown (gespeeld door een man, de bedenker Brendan O’Carroll) en haar volwassen kinderen.

De eerste aflevering die wordt uitgezonden is de afsluiter van het tweede seizoen, waarin zoon Dermot en zijn vrouw Maria zich opmaken voor de bevalling van Maria. Daarna krijgen we het derde seizoen wat begint met de kerstafleveringen. Het derde seizoen is ook meteen het laatste seizoen, want de serie keerde daarna alleen nog maar rond kerst terug op televisie voor een special.

De serie is een echt familiegebeuren. Zo wordt dochter Cathy gespeeld door Jennifer Gibney die de vrouw is van Brendan O’Carroll, die in de serie dus haar moeder speelt. Zoon Dermot wordt gespeeld door Paddy Houlihan, de beste vriend van Danny O’Carroll die de zoon is van Brendan en in de serie de rol van Buster speelt, de beste vriend van Dermot. De vrouw van Danny is Amanda Woods en zij speelt Betty, de schoondochter van Agnes Brown. In de serie heeft ze met zoon Mark een zoontje: Bono, die wordt gespeeld door Jamie O’Carroll de echte zoon van Amanda en Danny.

Zoon Dermot is getrouwd met Maria die gespeeld wordt door Fiona O’Carroll, zij is de dochter van Brendan en ze is getrouwd met Martin Delany die de rol van Trevor speelt, ook een zoon van Agnes Brown. De Beste vriendin van Agnes is Winnie en zij wordt gespeeld door zijn zus Eilish O’Carroll. De dochter van Winnie, Sharon wordt gespeeld door Fiona Gibney, en dat is de zus van Jennifer die Cathy Brown speelt.

Mrs. Brown’s Boys is te zien vanaf zondag 5 juli om 22:50 op één.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven