web analytics

Onder Vuur seizoen 2 bij één

Onder vuurVanaf zondag 30 oktober is bij één het tweede seizoen te zien van de Belgische brandweerserie Onder Vuur. Dit seizoen telt tien afleveringen.

Het is een jaar na de dood van Vincent en zijn verlies heeft vooral een gat gezorgd bij Post Oosteroever. Ook letterlijk want de Post kampt met onderbemanning. Luitenant Dominique (Lien De Graeve) en Adjudant Orlando (Louis Talpe) ook geen extra budget om verouderd materiaal te vernieuwen. Als er een nieuw windmolenpark wordt aangekondigd zorgt dat voor onrust bij de visserij, voornamelijk bij de vissersfamilie van Patrick Sinnaeve (Sam Louwyck). Als er rellen komen en verschillende branden worden gesticht moet Patrick kiezen tussen het voortbestaan van zijn familie of zijn kazerne.

Want er zijn namelijk fusieplannen met de rivaliserende Post Centraal en dat idee komt uit de koker van de nieuwe zonecommandant (Joke Devynck). Met vrijwilliger Manu (Gust Mestdach) en brandweerexpert Skippy (Jennifer Heylen) komt er broodnodige versterking, maar de twee moeten zich bewijzen om hun plaats binnen de groep te veroveren.

Het tweede seizoen van Onder Vuur is vanaf 30 oktober elke zondag om 20:40 te zien bij één, behalve als er WK-voetbalwedstrijden zijn (27 november en 4 december).

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven