Vierde seizoen Ray Donovan bij HBO

Ray DonovanVanaf maandag 27 juni wordt bij HBO het vierde seizoen uitgezonden van de Amerikaanse serie Ray Donovan. Dit seizoen telt twaalf afleveringen.

Als fikser laat Ray Donovan (Liev Schreiber) alle problemen van beroemdheden, supersterren, topatleten en tycoons verdwijnen, alleen de problemen van zijn familie lijkt hij maar niet te kunnen uitbannen. In dit seizoen probeert hij terug te komen bij zijn familie na zijn biecht bij priester Romero (Leland Orser). Maar zijn tweede kans op verlossing wordt op de proef gesteld als hij bokser Hector Campos (Ismael Cruz Cordova) tegen komt en zijn zus Marisol (Lisa Bonet) die een gevaarlijk geheim met zich meedraagt. Na de gebeurtenissen in het vorige seizoen komt Ray steeds meer in het web van Sonia Kovitzky (Embeth Davidtz), een rijke man die Ray wil gebruiken voor zijn doelen.

Ondertussen is Mickey (Jon Voight) op de vlucht in Nevada als hij de lokale casino-eigenaar Little Bill Primm (Ted Levine) wilde oplichten. De pasgetrouwde Bunchy (Dash Mihok) en Teresa (Alyssa Diaz) proberen hun relatie goed te houden als ze zich voorbereidne op hun eerste kind. Terry (Eddie Marsan) stopt al zijn energie in de Fite Club en met de hulp van Daryll (Pooch Hall) gaat hij een nieuweling trainen. De vrouw van Terry, Abby (Paula Malcomson) krijgt schokkend nieuws wat haar aan haar rol als vrouw en moeder doet twijfelen. Een onafhankelijke Bridget (Kerris Dorsey) is vooral haar broer Conor (Devon Bagby) tot steun als hij dingen doet die vreselijk aflopen.

Het vierde seizoen van Ray Donovan is vanaf 27 juni elke maandag om 22:30 te zien bij HBO

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *