web analytics

Dertigers seizoen 4 bij één

DertigersVanaf maandag 10 januari is bij één het vierde en laatste seizoen van de dramaserie Dertigers te zien.

Dit seizoen speelt zich een jaar af na het derde seizoen en Alex (Kristof Goffin) en Elias (Yemi Oduwale) vormen nu al een jaar een gezin met hun pleegdochter Renée. Ze zijn erg aan haar gehecht, maar dan neemt de moeder van Renée contact met hen op. Pieter (Yannick de Coster) en Saartje (Kim Van Oncen) zijn nog steeds samen en klaar voor de volgende stap: samen een appartement kopen. Pieter denkt ook al een kindje en een huwelijk, maar of Saartje daar klaar voor is?

Nora (Ellen Verest) volgde haar hart en is ingetrokken bij Hans (Ron De Rauw) in Vosselaar. Zal ondanks de afstand de band met de vriendengroep even sterk? Bart (Tom Dingenen) gaat samenwonen met zijn vriendin Caroline (Carmen Lauwers) en haar tienerzoon Thomas die niet van plan is hem te aanvaarden als bonusvader.

Tinne (Evelien Van Hamme) voelt zich wat verloren, want Robbe (Alec Putnik) en Louise (Bente Slembrouck) zijn wel gek op hun bonusmoeder en ook haar vrienden hebben de vriendin van Bart helemaal in de groep opgenomen. Onder druk van de vrienden gaat ze online daten.

Het vierde en laatste seizoen van Dertigers is vanaf 10 januari elke maandag tot en met donderdag rond 22:10 te zien op één

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven