Gossip Girl seizoen 2 wekelijks bij HBO Max

Gossip GirlVanaf donderdag 1 december is bij HBO Max het tweede seizoen van de reboot van de Amerikaanse serie Gossip Girl te zien.

Het tweede seizoen gaat verder waar we gebleven waren. Julien (Jordan Alexander) moet nog steeds bijkomen door het Me Too-gedrag van haar vader en ze werkt nu samen met Gossip Girl, waar haar leraar Kate Keller (Tavi Gevinson) achter zit. Die samenwerking kan alleen maar eindigen in een drama. Kate weet nu wat het publiek wil zien van Gossip Girl en wil dat dan ook geven en ze gaat een beetje stoken om de smeulende vuurtjes doen veranderen in een uitslaande brand. Zoya (Whitney Peak) is alsnog het buitenbeetje en probeert een leven op te bouwen zonder de populaire meiden van de Constance school en gaat meer om met Shan (Grace Duah)

Audrey (Emily Alyn Lind), Max (Thomas Doherty) en Aki (Evan Mock) merken het plezier maar ook de moeilijkheden van een relatie met zijn drieën. Monet (Savannah Lee Smith) en Luna (Zión Moreno) zijn stiekem bezig om het populairst te worden op school. Van de originele serie keert dit seizoen Georgina Sparks (Michelle Trachtenberg) terug en dat zorgt voor verschillende slinkse plannen en chaos.

Het tweede seizoen van Gossip Girl is vanaf 1 december elke donderdag te zien bij HBO Max.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *