web analytics

NCIS Hawaii seizoen 2 bij Net5

NCIS HawaiiVanaf maandag 21 augustus is bij Net5 het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie NCIS Hawaii te zien. Dit seizoen telt 22 afleveringen.

Het tweede seizoen begint onstuimig voor Jane Tennant (Vanessa Minnillo) en haar team, de beruchte terrorist Herman Maxwell heeft aangekondigd dat hij onderweg is naar Hawaii waar op dat moment een maritieme oefening met pers gepland staat. Als ze hem bij de aankomst van het vliegtuig willen arresteren blijkt dat hij niet in het vliegtuig zit maar al op het eiland is. En zo begint een grote klopjacht.

In de andere afleveringen onderzoeken dood van een sergeant en komen ze terecht in de wereld van illegale straatraces en maakt Jane zich zorgen over het gedrag van haar zoon Alx (Kian Talan) en is Whistler (Tori Anderson) terughoudend om Lucy (Yasmine Al-Bustami) aan zijn collega’s voor te stellen. In een andere aflevering overlijdt een marinier bij een auto-ongeluk, maar als het team onderzoek doet blijkt de marinier nog te leven. Ook is er dit seizoen mogelijk sprake van een seriemoordenaar op het eiland.

Het tweede seizoen van NCIS Hawaii is vanaf 21 augustus is elke maandag om 20:30 te zien bij Net5

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven