web analytics

Strike Back seizoen 5 bij Ziggo

Strike BackVanaf maandag 5 februari is bij Ziggo wekelijks het vijfde seizoen te zien van de actieserie Strike Back. Dit seizoen telt tien afleveringen.

In dit seizoen volgen we vier nieuwe leden van het section 20 team. Het Britse anti-terreur team die was ontbonden, maar weer is opgericht na de ontsnapping van een terrorist. Het nieuwe team bestaande uit, Samuel Wyatt (Daniel MacPherson) een Amerikaan die liever alleen werkt, Mac (Warren Brown) heeft nog steeds moeite met het verlies van zijn team tijdens een gefaalde missie in Syrië, Natalie Reynolds (Roxanne McKee) is een getrainde vechtster en een profiler en Gracie Novin (Alin Sumarwata) is gek op techniek. Aan het hoofd van het team staat Adeena Donovan (Nina Sosanya). Het doel van het team is het tegenhouden van Omair Idrisi (Don Hany) en zijn Britse vrouw Jane Lowry (Katherine Kelly) die van plan zijn om gestolen massavernietigingswapens te gebruiken.

Het vijfde seizoen van Strike Back is vanaf 5 februari elke maandag te zien bij Ziggo On Demand bij het Ziggo Movies & Series XL pakket

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven