web analytics

High School Musical: The Musical: The Series seizoen 4 bij Disney+

High School Musical The Musical The SeriesOp woensdag 9 augustus verschijnt bij Disney+ het volledige vierde en laatste seizoen van High School Musical: The Musical: The series. De serie telt acht afleveringen.

Nadat het vorige seizoen zich afspeelde op het zomerkamp van Shallow Lake zijn de Wildcats nu weer terug op East High waar de dramaclub, vooral Miss Jenn (Kate Reinders), een nieuwe productie aan het voorbereiden is, namelijk High School Musical 3: Senior Year. Die plannen lijken in de soep te lopen als de rector aankondigt dat Disney eindelijk de film High School Musical 4: The Reunion gaat maken en dat de opnames op school zullen plaatsvinden.

Ondertussen vragen Gina (Sofia Wylie) en Ricky (Joshua Bassett) zich af of ze hun relatie onder de radar kunnen houden, moet Kourtney (Dara Reneé) grote beslissingen maken als ze zich opmaakt om naar de universiteit te gaan en ontdekt Ashlyn (Julia Lester) wat meer over haar geaardheid. De wildcats worden ondertussen ook gebruikt als figuranten voor de film.

Het volledige vierde en laatste seizoen van High School Musical: The Musical: The Series is op woensdag 9 augustus te zien bij Disney+

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven