Thriller The Patient bij Disney+

The PatientVanaf woensdag 30 november is de Amerikaanse psychologische thrillerserie The Patient te zien bij Disney+. De serie telt tien afleveringen.

In de serie volgen we de therapeut Alan Strauss (Steve Carell) die gevangen wordt gehouden door patiënt Sam Fortner (Domhnall Gleeson) die zegt dat hij een seriemoordenaar is. Hij heeft één eis voor Alan: hem van zijn moordneigingen af helpen.

Om te overleven moet Alan gaan graven in het hoofd van Sam om hem zo te kunnen laten stoppen met moorden, maar Sam wil het niet over belangrijke onderwerpen hebben zoals zijn moeder Candace (Linda Emon). Als Alan alleen is denkt hij terug aan zijn oude therapeut Charlie (David Alan Grier) en moet hij omgaan met zijn weggestopte gevoelens over zijn pas overleden vrouw Beth (Laura Niemi) en het weinige contact met zijn religieuze zoon Ezra (Andrew Leeds).

Tijdens zijn gevangenschap ontdekt Alan niet alleen hoe diep de moordneigingen bij Sam zijn, maar ook hoeveel werk hij heeft om zijn familie bij elkaar te brengen. Terwijl de klok verder tikt doet Alan er alles aan om Sam te laten stoppen met moorden voordat hij medeplichtig is, of erger zelf het slachtoffer wordt.

The Patient is vanaf woensdag 30 november te zien bij Disney+

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *