Britse serie Trust Me bij NPO2 en canvas

Trust MeVanaf maandag 12 februari is bij NPO2 de Britse serie Trust Me te zien. De serie telt vier afleveringen. Vanaf 3 april is de serie ook te zien bij Canvas.

In de serie volgen we Cath Hardacre (Jodie Whittaker) die een goede verpleegster is. Ze werkt hart en heeft hart voor de patiënten op de afdeling cardiologie. Maar ze maakt zich zorgen over de standaarden die steeds lager komen te liggen. Als ze als klokkenluider er iets van zegt wordt ze ontslagen. Ze gaat naar haar beste vriendin Dr. Ally Sutton (Andrea Lowe), die arts is op de spoedeisende hulp en gaat emigreren naar Nieuw-Zeeland. Als Cathy op een feestje de papieren van Ally ziet besluit ze de identiteit van haar vriendin aan te nemen.

Cath noemt zichzelf nu Ally en neemt een baan bij een ziekenhuis in Edinburgh en begint zo een nieuw leven met haar jonge dochter Molly. Maar hoe houdt Cath haar dubbelleven in stand als haar ex-man Karl (Blake Harrison) tijd met haar en zijn dochter wil doorbrengen, als een journalist haar vragen wil stellen over haar baan bij het vorige ziekenhuis en ze gevoelens krijgt voor haar nieuwe collega Andy (Emun Elliott).

Trust Me is vanaf 12 februari elke maandag om 22:55 te zien bij NPO2. Vanaf 3 april is de serie elke dinsdag en woensdag te zien rond 22:55 bij Canvas.

Lees ook:

Redactie