web analytics

Detective Baptiste seizoen 2 bij NPO2 en één

The MissingVanaf dinsdag 11 januari is bij één het tweede seizoen van de Britse detective Baptiste te zien. De serie telt zes afleveringen.

Julien Baptiste (Tchéky Karyo) is terug als privédetective, maar hij is niet dezelfde man als in het eerste seizoen. Een persoonlijke tragedie heeft hem gebroken en hij is vervreemd van zijn vrouw Celia (Anastasia Hille) en zoekt telkens naar afleiding, is het niet van de drank dan wel van een nieuwe zaak.

Als hij de Britse Ambassadeur in Hongarije, Emma Chambers (Fiona Shaw) een oproep ziet doen dat hij man en zonen vermist zijn besluit Baptiste om naar het bergresort te gaan waar ze op vakantie was en begeeft zich in haar wereld. De zaak wordt al snel heel gruwelijk en Baptiste krijgt te maken met de Hongaarse politie die hij niet vertrouwd en met de nodige media-aandacht. Als het lichaam van de man van Emma wordt gevonden is het de taak van Baptiste om samen met de Hongaarse detective Zsófia (Dorka Cryllus) de zonen Will (Conrad Khan) en Alex (Stuart Campbell) zo snel mogelijk te vinden.

Het tweede seizoen van Baptiste is vanaf 11 januari elke dinsdag om 21:25 te zien bij één.

Vanaf zaterdag 23 april is de serie drie weken lang rond 22:54 te zien bij NPO2

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven