web analytics

Dramaserie Dertigers bij NPO3

DertigersVanaf maandag 18 mei is elke werkdag bij NPO3 de Nederlandse dramaserie Dertigers te zien. De serie is gebaseerd op de gelijknamige Belgische versie telt 25 afleveringen.

Dertigers gaat over een vriendengroep van acht dertigers, die niet meer in hetzelfde huis wonen, maar elkaar nog steeds opzoeken op te praten over liefde, seks, carrière, kinderwensen en hun toekomstdromen. Wat hen bindt is een groot trauma: één van hun vrienden is een aantal jaar geleden verongelukt, maar hun vragen en verwijten delen ze niet met elkaar die hun hechte vriendschap op de proef zal stellen.

In de eerste aflevering stelt Pieter (Wieger Windhorst) tijdens het wekelijkse etentje zijn nieuwe vriendin Babs (Nhung Dam) aan de groep voor. Tot grote ergernis van Lot (Leonoor Koster) is Bart (Lykele Muus) te laat. Saar (Eva Laurenssen) heeft huurders in haar huis en gaat met hen op stap. Nora (Joy Wielkens) en Feras (Gürkan Küçüksentürk) hebben een grote verrassing, maar niet iedereen is daar even blij mee.

Dertigers is vanaf 19 mei maandag tot en met donderdag om 20:25 te zien bij NPO3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven