web analytics

Derde seizoen van Dertigers bij één

DertigersVanaf maandag 5 april is bij één zes weken lang het derde seizoen van de dramaserie Dertigers te zien.

De vrienden krabbelen weer op na het onverwachte vertrek van Saartje (Kim Van Oncen). Zonder veel uitleg verbrak ze de relatie met Pieter (Yannick de Coster) en keerde ze onder dwang van Pieters ex An (Katrijn Govaert) terug naar Londen. Maar de baan die ze aangeboden gekregen zou hebben bestaat niet en in Londen zit er niemand op haar te wachten. Als ze weer terugkeert naar Antwerpen zorgt dat voor onbegrip bij haar vrienden en bij Pieter. Maar hoe kan ze dit uitleggen zonder haar afspraak met An te schenden?

Net nu Tinne (Evelien Van Hamme) en Bart (Tom Dingenen) besloten hebben om uit elkaar te gaan blijkt ze zwanger te zijn. Ze schrikt om het aan Bart te vertellen en wacht zijn reactie af. Zorgt dit er voor dat ze weer bij elkaar komen en hun huwelijk toch nog een kans geven, of drijft dit hen uit elkaar. De zwangerschap zorgt ook voor verdeeldheid in de vriendengroep en het zet Alex (Kristof Goffin) en Elias (Yemi Oduwale) aan het denken. Hoewel ze hun trouwfeest aan het voorbereiden zijn denken ze toch ook aan gezinsuitbreiding.

Voor Nora (Ellen Verest) lijkt het goed te gaan, ze is verliefd op Hans (Ron de Rauw) en het contact met zijn dochter Claire (Amber Janssens) verloopt goed. Maar het leeftijdsverschil blijkt toch een struikelblok: er zijn andere verwachtingen van het leven.

Het derde seizoen van Dertigers is vanaf 5 april elke maandag tot en met donderdag om 21:25 te zien bij één

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven