web analytics

Vera seizoen 11 bij NPO2 en één

VeraVanaf vrijdag 5 november is bij één het elfde seizoen te zien van de Britse detective Vera. Dit seizoen telt twee afleveringen.

In de eerste aflevering wordt het lichaam van aannemer Jim Tullman gevonden aan de voet van het Collingwood Monument. Rechercheur Vera (Brenda Blethyn) vraagt zich af hoe zo’n geliefd persoon zo gedood kon worden. Het mysterie wordt groter als blijkt dat de aannemer zou getuigen tegen Marcus Hynde (Lewis Cope), een talentvolle voetballer die verdacht wordt van mishandeling. In het privéleven van Jim zijn er ook nog verdachten, zo had hij weinig contact met zijn ex-vrouw Barbara (Lorraine Ashbourne) en zoon John Paul (Micky McGregor) en was er een ruzie met oude familievrienden Gary (Ged Simmons) en Lesley Clayton (Elizabeth Marsh). Vera moet haar best doen om het recht zege te laten vieren.

In de tweede aflevering onderzoekt Vera de moord op Angela Konan (Karlina Grace-Paseda). Haar lichaam is gevonden in het afgelegen Northumberland National Park. De twee park rangers Noel (Cayyvan Coates) en Stanley (Mark Benton) ontwijken de vraag of ze haar kennen. Vera duikt in het leven van Angela en het blijkt dat ze werkt voor een ontwenningskliniek voor vrouwen, maar haar collega’s weten weinig van haar privéleven. Wel had ze in de week voor haar dood ruzie met twee cliënten.

Het elfde seizoen van Vera is op vrijdag 5 en 12 november om 20:35 te zien bij één

Vanaf 13 augustus 2022 is dit seizoen om 22:15 te zien bij NPO2

Dit seizoen wordt vanaf 11 augustus 2023 elke vrijdag om 20:55 uitgezonden op VRT1

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven