web analytics

De KRO Detectivenacht van 27 juni 2015

LewisDe afgelopen maand konden alle detectivefans stemmen welke afleveringen er zouden worden uitgezonden tijdens de KRO Detectivenacht. De uitslag is bekend dus zorg dat je wakker blijft op een of andere manier (of zet de recorder aan, dat kan natuurlijk ook).

We beginnen om 23:10 met de aflevering Harbour Street uit het vierde seizoen van Vera. Detective Vera Stanhope onderzoekt de geheimzinnige dood van de gepensioneerde Margaret Kraszewski in een drukke trein en brengt haar naar een ingeslapen kuststadje. Haar assistent Joe Ashworth komt in een lastig parket als zijn dochter kroongetuige blijkt te zijn.

Dan om 00:39 gaan we verder met George Gently waarvan de aflevering Blue for a Bluebird uit het zesde seizoen wordt uitgezonden. In die aflevering spoelt er een meisje aan bij de pier. Gently en Bacchus doen onderzoek in een vakantiekamp wat dichtbij ligt. Daar blijkt dat de jeugd tegenwoordig meer vrijheden hebben dan hun ouders vroeger.

Om 2:08 wordt de miniserie Undeniable uitgezonden. Hierin zien we dat Jane zwanger is van haar tweede kind, maar ze heeft mentaal nogsteeds last van een noodlottige dag die 23 jaar geleden plaatsvond. Als ze naar het ziekenhuis gaat ziet ze een man waarvan ze zeker is dat hij haar moeder heeft vermoord. Het is Andrew Rawlings, een vooraanstaande consulent oncologie die in het ziekenhuis werkt.

Om 3:37 begint dan Entry Wounds, een aflevering uit het achtste seizoen van Lewis. Hierin is te zien dat Lewis het niet naar zijn zin heeft nu hij met pensioen is. Als de oude chef Innocent zijn hulp inroept twijfelt hij geen seconde en pakt hij zijn oude baan weer op.

De KRO Detectivenacht wordt vanaf 23:10 uitgezonden bij NPO1

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven