Vera seizoen 8 bij NPO2 en één

VeraVanaf vrijdag 15 juni is bij NPO2 het achtste seizoen te zien van de detectiveserie Vera. Dit seizoen telt vier afleveringen. In februari was de serie al bij één te zien

In de eerste aflevering doet hoofdinspecteur Vera Stanhope (Brenda Blethyn) onderzoek op de verkoolde resten van een lichaam die teruggevonden zijn in een verbrandingsoven van een slachthuis. Het blijkt het lichaam te zijn van Harry Fenton, een politieman van de afdeling fraudebestrijding die aan een dag later met pensioen zou gaan. Ze krijgt al snel de tip om zijn onderzoeken eens te bekijken.

In aflevering twee onderzoekt ze een verkeersongeluk dat lijkt op moord, helemaal als het slachtoffer, Faye, overlijdt in het ziekenhuis. Ze denkt dat dit te maken heeft met een recente zelfmoord. In het kustdorpje hebben Vera en Aiden (Kenny Doughty) moeite om de waarheid te achterhalen, omdat het lijkt of iedereen een geheim heeft.

In de derde aflevering wordt een 43-jarige moeder van twee kinderen, Alison Glenn, dood gevonden in haar tuin door haar zoontje. Als haar familie in beeld komt blijkt dat die nogal wat lijken in de kast hebben. In de vierde aflevering wordt het lichaam van de tiener Ethan Dewley gevonden in een reservoir. Vera en haar team ontdekken dat hij al drie dagen vermist is en moeten op zoek naar antwoorden.

Het achtste seizoen van de detective Vera is vanaf 9 februari elke vrijdag om 20:35 te zien bij één

Vanaf 15 juni is het achtste seizoen van Vera elke vrijdag om 20:30 te zien bij NPO2

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *