web analytics

Vera seizoen 7 bij één

VeraVanaf vrijdag 3 november is bij één het zevende seizoen te zien van de Britse detectiveserie Vera. Dit seizoen telt vier afleveringen.

Inspecteur Vera Stanhope (Brenda Blethyn) gaat in de eerste aflevering de moord op de jonge boswachter Gemma Wyatt onderzoeken. Haar lichaam is gevonden op de kust van een verlaten eiland. Er wordt gedacht aan een ongeluk, maar al snel blijkt dat ze gewurgd is. Samen met inspecteurs Aiden Haely (Kenny Doughty), Hicham Cherradi (Noof McEwan), Kenny Lochkart (Jon Morrison) en de nieuwe patholoog Anthony Carmichael (Christopher Colquhoun) moeten ze de moordenaar te vinden. In de tweede aflevering wordt er een lichaam in de river gevonden wat Vera brengt naar de onderwereld van Newcastle.

In de derde aflevering reist Vera af naar de Universiteit van Northumberland waar Jamie Marshall, een jonge student journalistiek, dood wordt gevonden nadat hij van een gebouw is gevallen. In de vierde aflevering wordt het lichaam van een jong meisje gevonden die is begraven. Ze denken dat het de tiener Mia is die al zes weken vermist is.

Het zevende seizoen van Vera is vanaf 3 november 2017 elke vrijdag te zien om 20:40 bij één

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven