The Syndicate seizoen 4 bij BBC First

The SyndicateVanaf dinsdag 10 augustus is bij BBC First het vierde seizoen van de Britse serie The Syndicate te zien. Dit seizoen vertelt een nieuw verhaal en telt zes afleveringen.

In de eerste aflevering maken we kennis met de werknemers van Woodvale Kennels: Keeley (Katherine Rose Morley), een gokker, Roxy (Taj Atwal), die pas heeft ontdekt dat ze zwanger is, Jake (Kieran Urquhart) die in een voogdijstrijd is verwikkeld, Colette (Emily Head) en Gemma (Liberty Hobbs) die voor haar oma zorgt.

Keeley heeft wat geluk nodig op haar verjaardag, want hoewel ze haar loon krijgt kloppen de schuldeisers alweer aan en het winnen van de jackpot zou haar problemen in één klap oplossen. Dus gaat ze met het gezamenlijke lot van werk naar winkel om te zien wat ze hebben gewonnen. Winkelier Frank (Neil Morrissey) vertelt haar dat ze 500 pond heeft gewonnen en daar is ze eigenlijk al blij mee. Als ze bij de kennel komt is er ook nog slecht nieuws over haar baan, maar dan ontdekt Roxy dat hun lotcijfers wel erg in de buurt kwamen van de winnende cijfers en dus misschien wel 27 miljoen hebben gewonnen. Maar aangekomen bij de winkel is Frank verdwenen naar Monte Carlo en dus gaat de groep achter hem aan om hem te confronteren.

Het vierde seizoen van The Syndicate is vanaf 10 augustus elke dinsdag om 21:00 te zien bij BBC First

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *