web analytics

Coroner seizoen 2 bij Net5

CoronerVanaf zaterdag 7 augustus is bij Net5 het tweede seizoen te zien van de Canadese misdaadserie Coroner. Dit seizoen telt acht afleveringen.

In dit tweede seizoen keren we terug naar Toronto waar Jenny Cooper (Serinda Swan) als lijkschouwer er een missie van heeft gemaakt om voor de doden te spreken om zo de levenden te beschermen. Na een vreselijke brand in een flatgebouw heeft ze moeite met haar angsten, terwijl een getuige van de brand,Kelly (Nicola Correia-Damude) er voor zorgt dat detective Donovan McAvoy (Roger Cross) zich beweegt in een onbekende kant van de stad. Jenny moet leren om haar gevoel te volgen als de dementie van haar vader steeds erger wordt, haar zoon Ross (Ehren Kassam) achttien wordt en ze nu samenwoont met haar vriend Liam (Éric Bruneau) die geconfronteerd wordt met zijn eigen ervaringen met de dood.

Maar natuurlijk lost ze ook verschillende zaken op zoals een dood lichaam midden op een afgelegen weg, de dood van een lab-assistent en duiken ze de wereld van de true crime podcast in, maar hoe los je een moord op zonder lijk?

Het tweede seizoen van Coroner is vanaf 7 augustus elke zaterdag om 22:25 te zien bij Net5

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven