web analytics

Spaanse dramaserie Mentiras bij Netflix

MentirasOp maandag 15 november is bij Netflix de Spaanse serie Mentiras te zien. De serie is een Spaanse bewerking van de Britse serie Liar en telt zes afleveringen.

We volgen het verhaal van Laura Munar (Ángela Cremonte) een literatuurdocent die besluit uit eten te gaan met Xavier Vera (Javier Rey), een gerenommeerd chirurg en de vader van een van haar leerlingen. De volgende ochtend wordt Laura alleen wakker in haar bed, gevoelloos, misselijk en met geheugenverlies.

Ze realiseert zich al snel dat ze gedrogeerd en verkracht is door Xavier. Met de hulp van haar zus Cata (Manuela Velasco), die als anesthesist in hetzelfde ziekenhuis als Xavier werkt gaat ze naar de politie om hem aan te geven. De rechercheurs Daniela Bauzá (Itziar Atienza) en Víctor Silva (Paco Tous) hebben de taak om deze duistere zaak op te lossen waarvan er nauwelijks bewijs is en het in dit geval haar woord tegen die van hem is. Het probleem van Laura is ook dat dat ze een geschiedenis heeft van klachten over intimidatie en psychische klachten.

Gefrustreerd door het onvermogen van de politie neemt Laura in haar eentje het heft in eigen handen tegen Xavier. Hun strijd zal steeds heviger worden en zal leiden tot extreme en zelfs levensbedreigende situaties.

Mentiras is vanaf maandag 15 november te zien bij Netflix

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven