web analytics

Komische serie The Larkins bij BBC First

The LarkinsVanaf maandag 15 november is bij BBC First de komische serie The Larkins te zien. De serie telt zes afleveringen.

De serie speelt zich af in de jaren 50 en we volgen de de familie Larkin, bestaande uit sjacheraar Pop Larkin (Bradley Walsh), zijn vrouw Ma (Joanna Scanlan) en hun zes kinderen, waaronder Mariette (Sabrina Bartlett). Ze zijn trouw aan elkaar en aan hun gemeenschap, ze hebben het goed en kennen veel vreugde. Er is een oneindige voorraad aan heerlijke maaltijden en cocktails en ze zijn altijd bereid om te delen met anderen. Ook al wordt wat ze hebben soms op ongebruikelijke manieren verkregen en hun goedhartigheid wordt dan niet altijd gewaardeerd door de lokale bevolking en zijn ze regelmatig het onderwerp van dorpsroddels.

Ze krijgen het geregeld zwaar te verduren met overheidsambtenaren, rijke buren en agressieve stadsontwikkelaars waar ze goed mee kunnen omgaan, maar dan verschijnt Charley Charlton (Tok Stephen) die hun belastingen controleert en het ziet er dan ook slecht uit voor de familie. Maar hij wordt al snel afgeleid door de mooie Mariette en ook de knappe en mysterieuze Tom Fisher (Stephen Hagan) valt voor haar. Beide heren proberen haar aandacht te trekken maar zo trekt zo haar eigen plan.

The Larkins is vanaf 15 november elke maandag om te zien bij BBC First

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven