web analytics

Silo bij Apple TV+

Vanaf vrijdag 5 mei is bij Apple TV+ de scifi-serie Silo te zien. De serie telt tien afleveringen en is gebaseerd op het boek Silo van Hugh Howey.

De serie speelt zich af in een wereld waar de laatste tienduizend mensen op Aarden leven in een silo die onder de grond zit om zich te beschermen tegen de giftige en dodelijke buitenwereld. Niemand weet wanneer en waarom die silo is gebouwd en wie daar antwoorden op wil krijgen gaat vaak dood.

Er zijn strikte regels in de Silo en in de eerste afleveringen zien we Sheriff Holston (David Oyelowo) en zijn vrouw Allison (Rashida Jones) die iets ziet wat ze niet had moeten zien en vragen begint te stellen.

Daarna volgen we Juliette (Rebecca Ferguson), een monteur die ook antwoorden wil over de dood van een geliefde en komt terecht in het mysterie was de Silo is, hoe het begonnen is en of de buitenwereld wel zo gevaarlijk is. Binnen de Silo is er ook nog een machtsstrijd gaande tussen de Sheriff’s Department en de Judicial Department, een soort van Stasi-politie die families uit elkaar drijft.

Silo is vanaf 5 mei elke vrijdag te zien bij Apple TV+

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven