web analytics

Review: I Want My Wife Back

I Want My Wife BackAls het team van de komedieserie Worst Week of My Life met een nieuwe serie komen: I Want My Wife Back dan zijn de verwachtingen hoog gespannen. Helemaal als ook in die serie Ben Miller de hoofdrol speelt. Maar dat wordt niet helemaal waar gemaakt en hebben we te maken met een spirituele opvolger die zoveel meer had kunnen zijn, maar laten we wel wezen je kan er geen buil aan vallen.

Murray (Ben Miller) is een aardige man, iedereen vindt dat ook, alleen werkt hij nogal veel bij de bank. Maar hij weet toch een verrassingsfeest voor zijn vrouw Bex (Caroline Catz) te organiseren. Maar dan heeft Bex er genoeg van dat ze zo vaak alleen is en besluit op dat feestje dat hun huwelijk voorbij is. Murray begrijpt het niet en doet er alles aan om haar terug te winnen. Schoonvader Don (Peter Wight) heeft het er moeilijk mee en besluit zelfs om de priester die hen getrouwd heeft in te schakelen. Murray zijn beste vriend Grant (Kenneth Collard) vind eigenlijk dat hij met zijn actie moet stoppen en moet toegeven aan de aandacht die de 27-jarige Emma (Susannah Fielding) hem geeft. Op zijn werk probeert Nareesha (Priyanga Burford) bij hem aan te kloppen voor verschillende vragen en baas Curtis (Stewart Wright) is vooral druk met zijn affaire en die verborgen te houden van zijn vrouw Tamzin (Kate Miles). Bex woont inmiddels tijdelijk bij haar collega Abby (Abigail Thaw) die zo haar eigen huisregels heeft en die strict naleeft.

Laten we wel wezen, een komedieserie met de naam I Want My Wife Back nou, dan weet je het wel. Je weet al precies dat de twee elkaar weer vinden en je weet ook precies wanneer dat gebeurd. Dat is helemaal niet erg als het maar leuk is, maar dat is het hem precies: heel erg grappig is de serie niet. Er zitten echt genoeg grappen in hoor daar niet van, maar het is het allemaal net niet. Er zitten een paar pijnlijke scènes in maar dat maken ze dan weer niet pijnlijk genoeg. Een ander punt is dat je niet ziet waarom het goed zou zijn als Murray en Bex weer bij elkaar komen. Murray de workaholic en Bex is ook een nogal blue personage, er was ooit liefde tussen hen, maar dat is blijkbaar allemaal opgezogen door schoonvader Don die helemaal fan is van Murray. Maar toch zit er een hele leuke aflevering in, namelijk aflevering 4, waarin Murray met Bex heeft afgesproken in het restaurant met het idee om haar opnieuw ten huwelijk te vragen. Hierna gaat er van alles mis: een man waarmee Bex ook een date had zit in het restaurant en denkt dat hij ook met Murray dineert, de violist wordt telkens opgetrommeld, zijn baas valt hem lastig als alibi voor een affaire en zijn jonge collega besluit bij hem in bad te gaan. Al met al is het middelmatige serie die vooral vermakelijk is, een prima tussendoortje dus.

Serie: I Want My Wife Back
Afleveringen: 6
Jaar: 2016
Acteurs: Ben Miller, Caroline Catz, Peter Wight, Jan Francis, Cariad Lloyd, Kenneth Collard, Susannah Fielding, Stewart Wright, Kate Miles, Abigail Thaw, Priyanga Burford
Cijfer: 6

Wat vind jij van I Want My Wife Back? Laat hieronder je mening achter!

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven