web analytics

Zweedse serie En helt vanlig familj bij Netflix

Op vrijdag 24 november is bij Netflix de misdaadserie En helt vanlig familj (Engelse titel: A Nearly Normal Family) te zien. De serie is gebaseerd op het boek Een heel gewoon gezin van Mattias Edvarsson.

In de buurt van de Zweedse stad Lund woont de familie Sandell, vader en priester Adam (Björn Bengtsson), zijn vrouw Ulrika (Lo Kauppi) die advocaat is en hun rebelse negentien jarige dochter Stella (Alexandra Karlsson Tyrefors). Ze leven een alledaags leven als een heel gewoon gezin. Maar kort na de negentiende verjaardag van Stella lijkt dit gewone gezin helemaal niet gewoon te zijn. Een man wordt dood gevonden, hij is neergestoken en Stella blijkt de hoofdverdachte te zijn.

Kende ze deze oudere zakenman? Waarom heeft ze hem vermoord? Haar ouders zijn er kapot van en kunnen niet geloven dat Stella tot moord in staat zou zijn. Adam en Ulrike zien het als hun taak om haar te verdedigen en de waarheid te achterhalen. Terwijl ze er alles aan doen om Stella te helpen worden ze geconfronteerd met vragen waar ze nooit eerder aan gedacht hebben: Kennen ze hun dochter echt? En zichzelf en elkaar? Adam en Ultike moeten ook in het reine komen met hun eigen geheimen en relates, maar hoe ver zullen ze daar in gaan?

En helt vanlig is vanaf vrijdag 24 november te zien bij Netflix

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven