web analytics

Miss Fisher’s Murder Mysteries seizoen 3 bij BBC First

Miss Fisher’s Murder MysteriesVanaf zondag 9 april is bij BBC First het derde en laatste seizoen van de misdaadserie Miss Fisher’s Murder Mysteries te zien. Dit seizoen telt acht afleveringen.

Dit seizoen lost Phryne Fisher (Essie Davis) weer verschillende misdaden op met hulp van haar vrienden en werkt ze samen met detective Jack Robinson (Nathan Page). Zo onderzoeken ze in de eerste aflevering de zaak over een onthoofde goochelassistent wat verband lijkt te houden met een oudere moord. De vader van Phryne, Lord Henry George Fisher (Pip Miller) duikt op in Australië nadat hij het familielandgoed in Engeland heeft verkocht. Hij doet zijn best om Dot (Ashleigh Cummings), Bert (Travis McMahon), Cec (Anthony Sharpe) en Mr. Butler (Richard Bligh) voor zich te winnen, maar zijn dochter lijkt niet voor zijn charme te vallen. Als ze ook nog een ontmoeting herinnert tussen haar vader en een boze gast tijdens de oorlog begint ze te vermoeden dat de neef van wie ze hun titel erfden nog in leven zou zijn en op wraak uit is.

Het derde en laatste seizoen van Miss Fisher’s Murder Mysteries is vanaf 9 april elke zondag om 19:45 te zien bij BBC First

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven