web analytics

Australische Miss Fisher’s Murder Mysteries bij BBC First

Miss Fisher’s Murder MysteriesVanaf zondag 9 oktober is bij BBC First de Australische serie Miss Fisher’s Murder Mysteries te zien. Het eerste seizoen telt dertien afleveringen.

Miss Phrune Fisher (Essie Davis), de glamoureuze, moderne vrouw van de jaren twintig keert terug naar Melbourne nadat ze jaren in het buitenland is geweest en meteen als ze incheckt in het Windsor Hotel zit ze middenin mysteries, vergiftigde echtgenoten, cocaïnesmokkel en illegale abortussen. Hoewel haar verblijf maar tijdelijk was besluit ze om te blijven en een privédetective te worden. Achter haar masker van elegantie en charme gaan oude littekens schuil die haar ertoe zetten gerechtigheid te halen voor degene die het niet kunnen.

Haar zaken zijn onder anderen de geest van een vermoorde actrice, gaat ze undercover als een vriend beschuldigt voor moord, gaat er een circusact fout en slaat een oorlogsveteraan op de vlucht. Ze werkt vaak samen met detective Jack Robinson (Nathan Page) en High Collins (Hugo Johnstone-Burt) en krijgt hulp van haar vrienden Bert (Travis McMahon) en Cec (Anthony Sharpe), Dot Williams (Ashleigh Cummings) en Jane (Ruby Rees-Wemyss).

Het eerste seizoen van Miss Fisher’s Murder Mysteries is vanaf 9 oktober elke zondag om 19:45 te zien bij BBC First

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven