web analytics

Miss Fisher’s Murder Mysteries seizoen 2 bij BBC First

Miss Fisher’s Murder MysteriesVanaf zondag 8 januari is bij BBC First het tweede seizoen van de Australische serie Miss Fisher’s Murder Mysteries te zien. Dit tweede seizoen telt dertien afleveringen.

In het tweede seizoen duikt Phryne Fisher (Essie Davis) in de glitter en glamour van de jaren 20 in de vorige eeuw. Ze lost het ene na het andere mysterie op en weet door te dringen tot de criminele onderwereld van Melbourne. In het eerste seizoen zagen we hoe ze met de hulp van Jane (Ruby Rees-Wemyss) en Jack (Nathan Page) verschillende moorden wist op te lossen en kwam ze achter de waarheid wat er met haar zus Janey is gebeurd, Murdoch Foyle (Nicholas Bell) heeft toegegeven dat hij haar vermoord heeft.

In de eerste aflevering is er sprake van een moord in een bordeel en de verdachte is de ex-schoonvader van Jack. Prhyne gaat op onderzoek uit en Jack is er van overtuigd dat hij onschuldig is en komt daardoor ook weer in contact met Rosie (Dee Smart). In de tweede aflevering vraagt tante Prudence (Miriam Margolyes) hulp aan een medium om in contact te komen haar dode petekind Roland en dat zorgt er voor dat Phryne denkt dat er iets mis is. Andere zaken die ze behandeld zijn onder andere een inbraak bij een vakantiehuis, de dood van een bokser, een dode voetballer en een dode acteur. Maar de grote vraag dit seizoen is natuurlijk of Jack en Phryne elkaar eindelijk zullen vinden?

Het tweede seizoen van Miss Fisher’s Murder Mysteries is vanaf 8 januari elke zondag om 19:45 te zien bij BBC First.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven