web analytics

Noorse serie Beforeigners bij Ziggo

BeforeignersOp woensdag 16 september is bij Ziggo de Noorse serie Beforeigners te zien. De serie heeft zes afleveringen.

De serie speelt zich af in het Noorse Oslo en we zien hoe detective Lars Haaland (Nicolai Cleve Brock) met zijn vrouw Marie (Agnes Kittelsen) intrekken in hun nieuwe huis. Daarna zien ze een serie blauwe lichten en komen er mensen uit het water die uit een andere tijd komen.

Vijf jaar later is dit een normale gebeurtenis en zijn er zo’n 13.000 tijd-vluchtelingen per jaar bijgekomen. Ze komen uit drie tijdperioden: de Steentijd, de tijd van de Vikingen en de 19e eeuw. Lars is nu gescheiden en hij is verslaafd aan temproxat, een drugs die de vluchtelingen krijgen om de eerste schok te overleven. Zijn ex-vrouw is nu getrouwd met een 19e eeuwse man Gregers (Kyrre Haugen Sydness) en zijn tienerdochter Ingrid (Ylva Bjørkås Thedin) neemt afscheid van haar middelbareschoolperiode.

Dan verschijnt er een vrouw met steentijd-tattoos dood op het strand, ze is gewurgd. Lars moet deze zaak oplossen met zijn nieuwe partner Alfhildr (Krista Kosonen), de eerste Viking die bij de politie werkt. Hun onderzoek brengt ze langs de nogal diverse wereld in Oslo.

Beforeigner is vanaf woensdag 16 september te zien bij Ziggo on Demand bij het Movies & Series XL-pakket

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven