web analytics

Koreaanse serie Hellbound bij Netflix

HellboundOp vrijdag 19 november is bij Netflix de Koreaanse dramaserie Hellbound te zien. De serie telt zes afleveringen.

In de serie verschijnen engelen des doods in Seoul en doden daadwerkelijk mensen die van te voren hebben gehoord wanneer ze zouden sterven. JungJin Soo (Yoo Ah-In) staat aan het hoofd van de religie Saejinrihwe en hij zegt dat dit een teken van God is en dat alleen zondige mensen slachtoffer zullen worden, zijn groep weet hun invloed dan ook enorm te vergroten. Er is dan ook een groep mensen, de Hwasalchok, die de zondaars alvast straffen en dat maakt het leven tot een complete hel op aarde.

Maar er zijn ook mensen die de religieuze groep niet helemaal vertrouwen, programmadirecteur Bae Young Jae (Park Jung-Min) is daar eentje van en ook advocaat Min Hye Jin (Kim Hyun-Joo) neemt het op tegen de Hwasalchok. Ondertussen onderzoekt detective Jin Kyung Hoon (Yang Ik-June) de verschijning van de engelen. Samen moeten ze zich door de chaos heen werken die door de Saejinrihwe is veroorzaakt.

Hellbound is vanaf vrijdag 19 november te zien bij Netflix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven