web analytics

Cowboy Bebop bij Netflix

Cowboy BebopOp vrijdag 19 november verschijnt bij Netflix de serie Cowboy Bebop. De serie is gebaseerd op de gelijknamige anime en telt tien afleveringen.

De serie speelt zich af in het jaar 2071, de Aarde is onbewoonbaar geworden en de mensheid is verspreid geraakt door het zonnestelsel. De politie voor het gehele zonnestelsel werkt eigenlijk alleen maar voor de rijke mensen, dus de gewelddadige criminelen worden opgespoord door premiejagers. Spike Spiegel (John Cho) en Jet Black (Mustafa Shakir) zijn premiejagers die al jaren samenwerken en de ruimte doorkruisen met ruimtevaartuig Bebop. Ze hebben allebei een verleden wat ze voor elkaar geheim houden, zo probeert Jet zijn naam te zuiveren en zijn relatie met zijn dochter te verbeteren en heeft Spike elke nacht dezelfde nachtmerrie van een vrouwengezicht, een roos en zijn lichaam dat van een klif valt.

In de eerste aflevering voegt premiejager Faye Valentine (Daniella Pineda) zich bij hen, zij weet niets meer over haar leven voordat ze in een vriezer is gezet. Ze reizen door de ruimte om criminelen op te sporen en komen ook in contact met de Syndicate, een misdaadorganisatie waarbij Spike eerst bij zat en crimineel talent was samen met Vicious (Alex Hassell).

Cowboy Bebop is vanaf vrijdag 19 november te zien bij Netflix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven