web analytics

Franse thriller Serial Lover bij NPO3

Vanaf zaterdag 22 juli is bij NPO3 de Franse thriller Serial Lover (Franse titel: L’Homme de nos vies) te zien. De serie telt vier afleveringen.

In de serie volgen we Camille (Odile Vuillemin), die haar privéleven op een laag pitje heeft gezet om samen met haar zus het hotel van haar overleden ouders te runnen. Wel heeft ze al een tijdje een hartstochtelijke affaire met de uitgebluste ex-handelaar Nathan (Jonathan Zaccaï) die vaste gast is in het hotel. Maar Nathan haalt de bankrekening van het hotel leeg en verdwijnt. Camille probeert hem op te sporen en komt er dan achter dat alles aan hem nep is en Nathan niet heeft bestaan.

Zijn hotelkamer betaalde hij met een creditcard die op naam staat van Anna Vautier uit Marseille en ze besluit haar op te zoeken, maar daar aangekomen vertelt haar man dat Anna zelfmoord heeft gepleegd. Ze ontdekt dat ze een dag voor haar dood is gearresteerd omdat ze de bruiloft van Oriane (Flore Bonaventura) heeft verstoord. Zij is een verpleegster die trouwt met Amaury, een Canadese chirurg. Opnieuw een schuilidentiteit van Guillaume die naast Camille en Oriane ook slachtoffers heeft gemaakt van Mathilde (Helena Noguerra) en Iris (Élodie Frégé). De vrouwen komen samen om hem te pakken te krijgen, maar al snel komen ze in een spiraal van geweld terecht.

Serial Lover is vanaf 22 juli elke zaterdag om 20:20 en 21:15 te zien bij NPO3

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven