White Gold seizoen 2 bij Netflix

White GoldVanaf vrijdag 17 mei is bij Netflix het tweede seizoen te zien van de Britse komedieserie White Gold. Dit seizoen telt zes afleveringen.

Het is 1985 en er zijn acht maanden voorbij sinds Vincent Swan (Ed Westwick), verkoper van dubbelglas, samen met gangster Ronnie (Lee Ross) er voor zorgde dat zijn baas Tony Walsh (Nigel Lindsay) zijn bedrijf Cachet Windows voor 1 pond verkocht. Hoewel Vincent het niet echt heel geweldig vindt om nu een gangster als baas te hebben, maar het hebben van een groot huis en het rijkere leven dat hij wil geven aan zijn vrouw Sam (Linzey Cocker) maakt een hoop goed.

Zijn collega’s Lavenderis (Joe Thomas) wil nu echt doorpakken in zijn carrière terwijl Fitzpatrick (James Buckley) zijn leven weer oppakt nadat zijn vrouw hem heeft verlaten. Qua werk gaat het wel goed, tot er een concurrent opduikt: Jo Scott (Rachel Shenton) die er alles aan doet om succesvol te zijn. En dan helpt het ook niet dat Vincent onder dwang de zoon van Ronnie, Ronnie Jr (Theo Barklem-Biggs) moet aannemen dat ook niet het helderste licht is.

Het tweede seizoen van White Gold is vanaf vrijdag 17 mei te zien bij Netflix

Lees ook:

Redactie