web analytics

BBC Two kondigt MotherFatherSon, The Luminaries en White Gold aan

BBC TwoDe Britse zender BBC Two heeft twee dramaseries en één komedie aangekondigd voor het komend jaar.

MotherFatherSon, een acht-delige dramaserie, is een poltieke en psychologische thriller dat zich afspeelt op de kruising tussen politie, politiek en pers maar is ook een familiesaga en een studie van macht en hoe die macht in gevaar komt als familie zich tegen elkaar gaat richten. De serie komt pas in 2018 op tv.

The Luminaries is een zesdelige dramaserie en speelt zich af in de negentiende eeuw in de Wild West Coast van het Nieuw Zeelandse South Island tijdens de goudkoorts. De serie volgt avonturier Anna Wetherell die daar Emery Staines ontmoet. Ze worden verliefd en zij moet overleven in een wereld waar schipbreuk, moord, chantage, bedrog, hebzicht en goud haar weg houden van Emery.

Ook is de komedieserie White Gold aangekondigd. Deze komedieserie gaat over een dubbelglas showroom in Essex in 1983 dat wordt geleid door de charismatische verkoper Vincent (Ed Westwick). Hij is slim en zeker van zichzelf en wil dan ook nog weleens de regels buigen om te verkopen. Het is het verhaal van rare fratsen, oplichting en rivaliteit maar ook van drugs dat in overvloede beschikbaar is, geld en seks. Andere acteurs zijn Joe Thomas, James Buckley en Lauren O’Rourke. De serie verschijnt in 2017.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven