Nieuwe Buren seizoen 4 bij Videoland

Nieuwe BurenVanaf vrijdag 10 mei is bij Videoland het vierde seizoen te zien van de Nederlandse dramaserie Nieuwe Buren. Dit vierde seizoen telt tien afleveringen.

Eva (Bracha van Doesburgh) is met Roosje gevlucht naar Sardinië en probeert uit de handen te blijven van de autoriteiten. Ze weet op het eiland een nieuw leven op te bouwen met de hulp van haar buren, de eigenzinnige Olivier (Benja Bruijning) en de verleidelijke Victoria (Anna Drijver). Maar het blijkt geen veilige haven te zijn. Als Peter (Daan Schuurmans) uit het ziekenhuis wordt ontslagen gaat hij op zoek naar zijn vrouw en dochter, als hij een aanwijzing krijgt dat ze op Sardinië zit twijfelt hij geen moment en vertrekt hij. Wilma (Beppie Melissen) staat na haar vrijlating bij Lilly (Anneke Blok) op de stoep.

Enige tijd later duiken onder verdachte omstandigheden Victoria en Olivier op in de Zonnewijk. In de wijk is een jong stel, Kik (Kay Greidanus) en Sophie (Sarah Chronis) in het huis van Milo en Anouk getrokken. Kik werkt in de financiële wereld op de Zuidas en verwacht een promotie. Sophie is hoogzwanger en gestopt met werken, maar als er iets mis gaat met de promotie ontstaan er wat fricties.

Het vierde seizoen van Nieuwe Buren is vanaf vrijdag 10 mei te zien bij Videoland

Lees ook:

Redactie