ONS herhaalt The Flying Doctors

The Flying DoctorsVanaf 7 februari is bij de zender ONS het eerste seizoen van de Australische serie The Flying Doctors te zien. Het eerste seizoen telt 26 afleveringen.

De serie begint met vier afleveringen die miniserie genoemd worden. Hierin zien we dat de jonge ambitieuze dokter Tom Callaghan (Andrew McFarlane) vertrekt naar het kleine plaatsje Coopers Crossing op het platteland van Australië om daar te werken bij het team van de Royal Flying Doctor Service. De dorpelingen vinden hem te jong, te onervaren, te openhartig en te stads. Als reclamefotograve Liz Drever (Lorna Patterson), die het helemaal met het dorpje heeft gehad de nieuwe dokter ontmoet, voelen zij zich tot elkaar aangetrokken. Maar of ze een toekomst hebben hangt af van haar toekomstdromen, het RFDS en de collega’s van Tom: dokter Harry Sinclair (Keith Eden), verpleegster Kate Wellings (Lenore Smith) en piloot Andy McGregor (Steve Bisley).

Vanaf 7 februari is The Flying Doctors iedere woensdag om 16:00 te zien bij ONS. Herhalingen op zaterdag om 21:00 en op zondag om 13:00.

Lees ook:

Redactie