web analytics

Tweede seizoen The Cleaner bij BBC First

The CleanerVanaf maandag 10 juli is bij BBC First het tweede seizoen van de Britse komedieserie The Cleaner te zien. Dit seizoen telt zes afleveringen.

In de serie volgen we Paul ´Wicky´ Wickstead (Greg Davies), die als baan heeft om een plaats delict schoon te maken, zodat er naderhand niets meer te zien is van de dood. Als de politie klaar is met hun onderzoek komt Wicky met zijn blauwe truck pas in actie. Terwijl hij bezig is met zijn werk komt hij in contact met de meest vreemde mensen zoals familie van het slachtoffer, werknemers, buren of bekenden.
In het tweede seizoen moet hij in de eerste aflevering een pub schoonmaken na een dodelijke vechtpartij, en dat is lastig voor hem als hij zijn nieuwe vriendin heeft beloofd om niet meer te drinken. In andere afleveringen moet hij naar het theater waar een strip-act uit de hand is gelopen, Ontmoet hij een aanhanger van complottheorieën én in een groot huis een shaman. Ook gaat hij naar een klein dorp waar er heibel is over een beeld en moet hij naar Wales.

Het tweede seizoen van The Cleaner is vanaf 10 juli elke maandag om 21:00 te zien bij BBC First

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven