web analytics

The Lincoln Lawyer seizoen 2 bij Netflix

Lincoln LawyerOp donderdag 6 juli is bij Netflix het tweede seizoen van de Amerikaanse serie The Lincoln Lawyer te zien. Dit seizoen telt tien afleveringen en is gebaseerd op het boek ‘Het recht om te zwijgen‘ van Michael Connelly.

In het eerste seizoen zagen we hoe Mickey Haller (Manuel Garcia-Rulfo) een advocatenkantoor runde vanuit de achterbank van zijn Lincoln. Nadat hij verschillende zaken overnam van zijn overleden collega ging hij weer helemaal voor een juridische carrière met de hulp van zijn ex-vrouw en aanklager Maggie (Neve Campbell) en van zijn andere ex-vrouw en assistent Lorna (Becki Newton).

In het tweede seizoen is Mickey zijn roem stijgende en kan nu wat zaken aannemen met een hoger profiel. Maar het is nog maar af te wachten of Mickey wel om kan gaan met al dat succes. Dit seizoen staat hij Lisa (Lana Parrilla) bij, een chef die weet wat ze wil en neemt het daarbij op tegen een projectontwikkelaar die haar wijk op de schop wil nemen. Al snel heeft ze juridisch advies nodig en moet Mickey het in haar zaak opnemen tegen aanklager Andy Freemann (Yaya Dacosta) die er alles aan doet om tot een veroordeling te komen en ze is bevriend met Maggie. Ook is dit seizoen de crimepodcaster Henry Dahl (Matt Angel) te zien.

Dit tweede seizoen van The Lincoln Lawyer verschijnt in twee delen. Het eerste deel verschijnt op 6 juli en het tweede deel op 3 augustus.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven