web analytics

The Afterparty seizoen 2 bij Apple TV+

The AfterpartyVanaf woensdag 12 juli is bij AppleTV+ het tweede seizoen van de Amerikaanse komedieserie The Afterparty te zien. Dit seizoen telt tien afleveringen.

In dit tweede seizoen zien we dat Aniq (Sam Richardson) en Zoë (Zoë Chao) na het eerste seizoen nu een relatie hebben en op weg gaan naar de bruiloft van de zus van Zoë, Grace (Poppy Liu). Ze gaat trouwen met de rijke crypto-investeerder Edgar (Zach Woods). In de eerste aflevering zien we dat Edgar dood wordt aangetroffen een dag na de bruiloft en dus zitten Aniq en Zoë weer midden in een moordmysterie. Ze bellen detective Danner (Tiffany Haddish), die de zaak oploste in het eerste seizoen en nu niet meer de politie is maar een boek aan het schrijven is.

Aniq en Danner onderzoeken de verschillende verdachten die op de bruiloft aanwezig waren zoals Isabel (Elizabeth Perkins), de moeder van Edgar, Hannah (Anna Konkle), zijn geadopteerde zus en zijn zakenpartner Sebastian (Jack Whitehall). Ook aan de kant van de bruid zijn er wat verdachten zoals Vivian en Ken (Vivian Wu en Ken Jeon), de ouders van de bruid, oom Ulysses (John Cho) en Grace haar ex-vriend Travis (Paul Walter Hauser)

Het tweede seizoen van The Afterparty is vanaf 12 juli elke woensdag te zien bij Apple TV+

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven