web analytics

Tweede seizoen Love Child bij NPO2

Love ChildVanaf maandag 25 juli wordt elke werkdag bij Omroep Max op NPO2 het tweede seizoen uitgezonden van de Australische serie Love Child. Het tweede seizoen telt acht afleveringen.

In Love Child zien we hoe het er in de jaren 70 aan toe ging in Australië: de baby’s van ongehuwde vrouwen werden toen door de Katholieke kerk afgenomen. In dit seizoen zien we dat de carrière van Joan (Jessica Marais) wordt bedreigd als ze een zwangere tiener Gail helpt. Als ze sterft in het kraambed maakt Joan er haar missie van om de vader te vinden. Dat doet ze: Ze vindt Jim Marsh (Matthew Le Nevez), een activist die in de gevangenis zit. Als blijkt dat hij een goede vader is willen ze de voogdij regelen, alleen wil de vader van Gail, Greg Matheson (Marshall Napier) zelf de voogdij over zijn kleinzoon.

Ondertussen krijgt Viv (Sophie Hensser) bezoek van haar moeder, iets waar ze niet op zit te wachten. Annie (Gracie Gilbert) leert dat ze het moeilijk zal krijgen als alleenstaande moeder in 1970. Ze krijgt een relatie met Chris (Hugo Johnstone-Burt), de zoon van Matron Frances (Mandy McElhinney). We zien ook dat Shirley (Ella Scott Lynch) steun zoekt bij Dr. McNaugton (Jonathan LaPaglia). En staat Patricia (Harriet Dyer) op het punt om met Robert (Brandon McClelland) te trouwen

Het tweede seizoen van Love Child is vanaf 25 juli, van maandag tot vrijdag om 18:05 te zien bij NPO2

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven