web analytics

Red Band Society uit het uitzendschema gehaald

Red Band Society De Amerikaanse zender Fox had tien afleveringen in het uitzendschema staan van de serie Red Band Society. Hoewel er dertien van worden gemaakt, worden er waarschijnlijk maar tien uitgezonden, want de serie wordt geschrapt.

De serie, over jongeren in een ziekenhuis met Octavia Spencer als verpleegster, wist vanaf het begin al weinig kijkers te trekken en ook de kritieken waren niet echt positief. Van de serie zijn dertien afleveringen gefilmt en Fox koos er dus niet voor om nog afleveringen er bij te bestellen. Volgende week wordt de tiende aflevering uitgezonden die oorspronkelijk bedoeld was als winterfinale, maar nu dus als seriefinale zal dienen.

Of de overige drie afleveringen nog zullen worden uitgezonden is onbekend. Toch zegt Fox dat de serie een kans heeft op een tweede seizoen. Maar laten we eerlijk wezen: de kans hierop is wel erg klein. Echt alle andere dramaseries die de zender nog moet uitzenden zouden moeten floppen en ook de series die ze nu hebben moeten het echt heel slecht doen. Aan de andere kant moeten ze weinig vertrouwen hebben in hun nieuwe series om Red Band Society een tweede seizoen te geven. Dus voor de fans: kijk volgende week de laatste aflevering en hoop nog een tijdje dat de laatste afleveringen verschijnen en dan kan de serie vergeten worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven