web analytics

Tweede seizoen Flikken Rotterdam bij NPO1

Flikken RotterdamVanaf vrijdag 15 september is bij NPO1 de Nederlandse politieserie Flikken Rotterdam te zien. Dit seizoen telt 10 afleveringen.

In het tweede seizoen krijgen we antwoord op de vraag hoe het kan dat de doodgewaande Ben Slachter (Peter Paul Muller) nog blijkt te leven en hoe hij op het juiste moment op de juiste plaats was om Lieve Janson (Maryam Hassouni) en Officier van Justitie Hein Berg (Huub Stapel) te redden van een aanslag op hun leven. Desondanks is Ben toch aangehouden op verdenking van corruptie. Lieve en Hein weten hem toch in te zetten in een zaak: De gerespecteerde zakenman Jort Wester (Arend Brandligt) zit op dezelfde afdeling in het huis van bewaring. Door zijn adoptiedochter wordt hij beschuldigd van verkrachting en als een criminele motorbende een aanslag op zijn leven heeft gepleegd en ook Henri Houtman, een ondernemer in de seksindustrie, een van de vijanden van Jort lijkt te zijn is er een vermoeden dat Jort geld wit wast.

Voor Stan Vroom (Cees Geel) is het lastig om Ben te vertrouwen na zijn verraad, maar dat komt langzaam weer goed. Andere zaken die ook Dries van Weelden (Mark van Eeuwen) en Esther Weggereef (Maartje van de Wetering) bezig houden zijn: mensenhandel, een seriemoordenaar, overvallen, ontvoeringen en een criminele motorbende.

Het tweede seizoen van Flikken Rotterdam is vanaf 15 september elke vrijdag om 20:30 te zien bij NPO1

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven