web analytics

Komische serie American Vandal bij Netflix

American VandalVanaf vrijdag 15 september is bij Netflix de serie American Vandal te zien. De serie is een parodie op True Crime-series zoals Making a Murderer en The Keepers. Deze serie telt acht afleveringen.

In deze serie gaat het niet om moord of verdwijning maar heeft er iemand piemels getekend op 27 auto’s op het parkeerterrein van de Hanover High School in Oceanside, Calif. De schade is meer dan 100.000 dollar en degene die schuldig wordt bevonden is Dylan Maxwell (Jimmy Tatro). Hij houdt van pranks en heeft een verleden met piemels tekenen. Zijn alibi klopt ook niet helemaal en hij is verwikkeld in een ruzie met één van de leraren waarvan de auto onder handen is genomen. Als er dan ook nog medescholier Alex (Calum Worthy) opduikt die zegt dat hij het Dylan heeft zien doen is het duidelijk: Dylan wordt van school gestuurd.

Maar Dylan zegt dat hij het niet heeft gedaan, dus gaat zijn klasgenoot Peter Maldonado (Tyler Alvarez) samen met zijn beste vriend Sam (Griffin Gluck) op zoek naar de waarheid. Ze twijfelen aan het oordeel van de school en maken een documentaire om Dylan vrij te pleiten.

American Vandal is vanaf vrijdag 15 september te zien bij Netflix.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven