web analytics

Flikken Rotterdam seizoen 7 bij NPO1

Flikken RotterdamVanaf vrijdag 15 september is bij NPO1 het zevende seizoen van de Nederlandse politieserie Flikken Rotterdam te zien. Dit seizoen telt tien afleveringen.

In dit zevende seizoen staat het wantrouwen tussen Officier van Justitie Hein Berg (Huub Stapel) en de andere teamleden centraal. In het vorige seizoen werd duidelijk dat de onderwereld is geïnfiltreerd in zowel het gemeentebestuur als de politie en ook binnen het rechercheteam is een informant actief, met dodelijk gevolgen.

In de eerste aflevering gaan Stan (Cees Geel) en Noucha (Ortál Vriend) achter een arts aan die illegaal organen tranplanteert. Ook belanden Dries (Mark van Eeuwen) en Carolien (Anneke Sluiters) in een gevaarlijke situatie en Hein trekt de conclusie dat er een informant in het team zit. Als hij het verleden van de teamleden onderzoekt ontdekt hij verschillende kwesties die hen chantabel maken.

Het team krijgt door dat Hein hen onderzoekt en roepen hem ter verantwoording. Maar die weigert openheid van zaken te geven en de informant deinst nergens voor terug om zijn of haar identiteit verborgen te houden met alle gevolgen dien.

Flikken Rotterdam is vanaf 15 september elke vrijdag om 20:30 te zien bij NPO1

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven