web analytics

Flikken Rotterdam vanaf januari bij NPO1

Flikken RotterdamVanaf vrijdag 8 januari is de nieuwe politieserie Flikken Rotterdam te zien bij de AVROTROS op NPO1. Zoals de titel doet vermoeden is het een spin-off van de andere politieserie waar de Maas door de stad gaat: Flikken Maastricht. Het eerste seizoen zal tien afleveringen tellen.

Hein Berg (Huub Stapel) is de nieuwe officier van justitie in Rotterdam, hij is streng en veeleisend en hij ziet zijn baan in Rotterdam als een nieuwe kans nadat hij in Amsterdam een zaak heeft opgeblazen. Hij zal moeten werken met het rechercheteam bestaande uit Dries van Weelden (Mark van Eeuwen), een charmante ex-marinier die nogal losbandig leeft. Zijn partner Esther Wegereef (Maartje van de Wetering) is een slimme stoere vrouw die getrouwd is met haar jeudgliefde. Stan Vroom (Cees Geel) is een politieagent van de oude stempel, goed in zijn werk minder goed met emoties die daarbij komen kijken. Zijn nieuwe partner Lieve Jansons (Maryam Hassouni) weet een gevoelige snaar bij hem te raken. Zij is voor niemand bang en staat haar mannetje.

Het team krijgt het zwaar als hun collega Ben Slachter (Peter Paul Muller) in een gevaarlijke situatie komt. Hij ziet het geweld tegen hem keren als hij een crimineel doodschiet bij een gijzeling. De rijksrecherche doet daarna onderzoek en dan blijkt dat er meer aan de hand is. Stan gaat op zoek naar de waarheid en dat brengt niet alleen voor hem maar ook voor zijn team problemen met zich mee.

Flikken Rotterdam is vanaf 8 januari elke vrijdag om 20:30 op NPO1 te zien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven