web analytics

Flikken Rotterdam seizoen 6 bij NPO1

Flikken RotterdamVanaf vrijdag 26 augustus is bij NPO1 het zesde seizoen te zien van de Nederlandse politieserie Flikken Rotterdam. Dit seizoen telt tien afleveringen.

In dit seizoen zien we corruptie, liquidaties, witwaspraktijken en geweld als we het team uit Rotterdam volgen en hun jacht op een Rotterdamse drugsbaron. Voordat de politie dieper in deze zaak kan duiken moet blijken of rechercheur Dries van Weelden (Mark van Eeuwen) toekomst heeft bij het korps. Het afgelopen seizoen bracht hij met zijn roekeloze gedrag herhaaldelijk collega’s in gevaar. Zijn aanblijven is onzeker, maar hij heeft zijn belofte gehouden door in therapie te gaan en werkt hard aan zichzelf.

Officier van Justitie Hein (Huub Stapel) wordt tijdens zijn lunch aangesproken door een gemeenteraadslid die zich grote zorgen maakt om de invloed van een criminele organisatie in de gemeentepolitiek en het stadsbestuur. Ook volgen we Koshi Muchumba en haar buddy Harm die betrokken zijn bij een drugsuithaal in de Rotterdamse haven. Als hun opdrachtgevers worden overvallen, weten ze te ontsnappen met honderd kilo coke. Als er aanslag wordt gepleegd op een jeugdhulpverlener uit het tehuis waar Koshi verblijft komt ze in beeld bij Noucha (Ortál Vriend) en Stan (Cees Geel). Als de boel nog meer escaleert komt Paul Beijerland, onderzoeker van ondermijning bij de landelijke politie, het team versterken.

Het zesde seizoen van Flikken Rotterdam is vanaf 26 augustus elke vrijdag om 20:30 te zien bij NPO1

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven